ازجمله مواردی که امروزه برای زیباسازی فضای داخلی ساختمان کاربرد فراوانی دارد، دیوارپوش سه بعدی است. دیوارپوشهای سه بعدی از تنوع طرح و رنگ بالایی برخوردارند و زیبایی فضای موردنظر را دوچندان میکنند. این نوع دیوارپوش برای دکوراسیون داخلی هتلها، ادارات، منازل و سایر محلها استفاده میشود و قادر است فضای چشمنوازی را ایجاد کند. برای آشنایی بیشتر با ویژگیهای انواع دیوارپوش سه بعدی با ما همراه باشید.
دیوارپوش سه بعدی
این دیوارپوشها به دلیل زیبایی و تنوع جنس و سایر مزایایی که دارند، در بسیاری از موارد جایگزین کاغذدیواری و رنگ شده اند. این نوع از دیوارپوش همانطور که از نامشان پیداست دارای نقوش برجسته است که همین عامل، باعث میشود طرح موردنظر، طبیعی و زیباتر جلوه کند.
دیوارپوشهای سه بعدی جنسهای مختلفی مانند چرمی، چوبی، گچی، پیویسی (pvc)، ام دی اف (mdf)، بتنی، پارچه ای و … دارند و قابلاجرا در اندازه های مختلفاند.
کاربرد دیوارپوش سه بعدی در فضاهای مختلف
دیوارپوشهای سهبعدی مناسب برای فضای آشپزخانه علاوه بر اینکه نمای زیبایی به محل میدهند، قابلشستشو، ضدآب و مقاوم در برابر گرما و آتش سوزیاند. دیوارپوشهای پیویسی (pvc) و چرمی می توانند به واسطه ی مقاومتشان برای فضای آشپزخانه مورداستفاده قرار گیرند.
برای فضای اتاقخواب، دیوارپوشهای سهبعدی از جنسهای پیویسی (pvc)، چوبی و چرمی کاربرد بیشتری دارند. این دیوارپوشها به زیبایی و آرامش محل میافزایند و عایق خوبی برای صوت و انرژی محسوب میشوند.
معیار مهم انتخاب دیوارپوش برای اتاق کودک علاوه بر زیبایی و ترکیب رنگ مناسب، باید مقاومت دیوارپوش و قابلشستشو بودن آن باشد. در این راستا جنسهای پیویسی (pvc)، فومی و ام دی اف (mdf) کاربرد بیشتری دارند.
مزایای استفاده از دیوارپوشهای سه بعدی
- باعث زیباسازی فضای موردنظر میشوند.
- سبک و قابلانعطافاند.
- تنوع زیادی برای تمام سلیقهها دارند
- مقاومت و طول عمر بالایی دارند
- از اتلاف انرژی جلوگیری میکنند
- برای تغییر دکوراسیون میتوان آنها را جداسازی و در مکان دیگری مورداستفاده قرار داد
- آسان نصب میشوند
- قابلیت نظافت و شستشو حتی با مواد شوینده را دارند
- عایق صدا هستند و برای مکانهایی مانند کلاسهای موسیقی، سالنهای همایش، سینما و ... کاربردی هستند
- عایق رطوبتاند
- برای پوشاندن سیمهای روکار و لولهکشیها مناسباند
- رنگ دیوارپوشهای سهبعدی قابلتغییر است و شما میتوانید متناسب با تغییرات دکوراسیون، رنگ دیوارپوش ها را نیز تغییر دهید.
- مقرونبهصرفهاند
- برخی از این دیوارپوشها علاوه بر پوشانندگی دیوارها قادر به پوشش سقف نیز هستند.
- ضدقارچ و ضدمیکروباند.
- برای نصب روی دیوار نیاز به زیرسازی سطوح نیست که این ویژگی در مورد استفاده از رنگ و کاغذدیواری وجود ندارد.
- پنل دیوارپوش سه بعدی در سایزهای مختلف قابلاجراست.
جنسهای مختلف دیوارپوشهای سه بعدی
- دیوارپوش گچی
هزینهی طراحی و نصب این نوع دیوارپوشها بسیار مناسب است. همچنین چون جنس آنها از گچ است در طرحهای مختلف قابلاجرا هستند. مواد اولیهی این مدل از دیوارپوش همیشه در دسترس است که این عامل یکی از مزیتهای دیوارپوش های سه بعدی گچی ست. این دیوارپوشها عایق صدا و حرارت نیز هستند ولی در برابر رطوبت مقاومت کمی دارند.
- دیوارپوش چرمی
این نوع از دیوارپوش که سهبعدی ست، بسیار شکیل و زیباست و برای همهی مکانها قابلاجرا خواهد بود. دیوارپوش چرمی از جنس چرم بوده و عایق صدا و دمای محیط است. این نوع دیوارپوش در برابر حرارت و آتشسوزی نیز مقاوم است.
- دیوارپوش چوبی
برای ساخت این دیوارپوشها از چوب طبیعی استفاده میشود و سعی بر این است که به همان شکل طبیعی خود در محل نصب شود تا محیط الهامگرفته از طبیعت باشد. این دیوارپوشها در برابر حرارت و آتشسوزی مقاومت کمتری دارند.
- دیوارپوش بامبو
در این نوع دیوارپوش سه بعدی از چوب درخت بامبو که دارای مقاومت زیادی است استفاده میشود. این نوع دیوارپوشها هزینهی زیادی دارند ولی محیط را با طبیعت پیوند میزنند.
- دیوارپوش پیویسی (pvc)
این دیوارپوشها به صورت صنعتی و در کارخانه تولید میشوند. بسیار پرطرفدارند چون مقاوم و کمهزینهاند و قابلیت رنگآمیزی مجدد را نیز دارند.
- دیوارپوش شیشهای
برای افزودن به زیبایی یک مکان انتخاب این نوع دیوارپوش بسیار مناسب است. میتوان از شیشههای رنگی هم برای طراحی دیوارها استفاده کرد.
جنس دیوارپوشها به همین چند مورد ختم نمیشود و انواع دیگری مانند دیوارپوش سه بعدی فلزی، پارچهای و … در بازار موجود است که هرکدام ویژگیهای منحصربهفردی دارند.
در پایان به شما دوست عزیزی که قصد خرید و نصب دیوارپوشهای سهبعدی دارید، نکاتی را یادآوری میکنیم:
- به محلی که قصد تغییر دکوراسیون آن را دارید دقت کنید و متناسب با وسایل و چیدمان محل موردنظر یکی از انواع مختلف دیوارپوش را برگزینید. چون غالبا هر نوع دیوارپوش برای محل خاصی مناسب است.
- وزن دیوارپوش سه بعدی وابسته به مواد اولیهی آنها متفاوت خواهد بود، پس در هنگام انتخاب به این نکته دقت کنید که آیا دیوار موردنظر شما توانایی تحمل وزن دیوارپوش را دارد؟
- بسته به هزینهای که برای خرید و نصب دیوارپوش در نظر گرفتهاید میتوانید جنس دیوارپوش را انتخاب کنید.
- به جنس و کیفیت و دوام آنها دقت کنید.
امیدواریم با انتخاب دیوارپوش سه بعدی مناسب محیط، زیبایی را برای فضای کار و منزل خود به ارمغان بیاورید.
ازجمله مواردی که امروزه برای زیباسازی فضای داخلی ساختمان کاربرد فراوانی دارد، دیوارپوش سه بعدی است.
دیوارپوشهای سهبعدی مناسب برای فضای آشپزخانه علاوه بر اینکه نمای زیبایی به محل میدهند، قابلشستشو، ضدآب و مقاوم در برابر گرما و آتش سوزیاند. دیوارپوشهای پیویسی (pvc) و چرمی می توانند به واسطه ی مقاومتشان برای فضای آشپزخانه مورداستفاده قرار گیرند.
دیوار پوش گچی، دیوارپوش چرمی، دیوارپوش چوبی، دیوارپوش بامبو، دیوارپوش پیویسی (pvc)، دیوارپوش شیشهای،
دیوار پوش گچی، دیوارپوش چرمی، دیوارپوش چوبی، دیوارپوش بامبو، دیوارپوش پیویسی (pvc)، دیوارپوش شیشهای،